Komputerowe dobieranie fryzury

Tutaj umieszczamy ciekawe linki z sieci. (tylko jeśli są legalne)

Komputerowe dobieranie fryzury

Postprzez youcanrun 19 lip 2010, o 15:43

Pewien czas temu (wydaje mi się, że 2 miesiące temu) dziewczyna pytała się mnie notorycznie jaką ma sobie zrobić fryzurę. Moja odpowiedź była jedna i ta sama w przeciągu całej tej paplaniny czyli "nawet jak zgolisz się na łyso, będziesz piękna". Jednak taka odpowiedź jej nie satysfakcjonowała i postanowiła wziąć sprawy w swoje ręce (nareszcie) :D Wzięła laptopa skoczyła do pokoju, zamknęła się tam i przez cztery godziny cisza. Po czym wyszła z uśmiechem na twarzy w kompletnym milczeniu. Nie odzywała się do mnie skubana przez 2 dni. Przychodzę z pracy (jak to na wyspach bywa maksymalnie zmęczony) a tutaj niespodzianka. Moja kobieta zrobiła wreszcie coś sama. Poszła do fryzjera i machnęła sobie całkiem fajną fryzurkę z kręconymi włosami w stylu lat siedemdziesiątych. Napiszę szczerze, że bardzo mi się spodobała. Zaciekawiony zapytałem się jej skąd ten pomysł. Ona mi powiedziała, że to tajemnica bo jak się dowiem to będę się z niej śmiał. Powiedziałem sobie "nie chcesz powiedzieć twoja sprawa". Wziąłem laptopa, zamknąłem się w łazience na 10 min. Po czym wyszedłem zadowolony z uśmiechem na twarzy i do niej z kwestią "już nie musisz mówić bo już wiem". Jak to kobieta, nie wyczyściła historii przeglądanych stron szybko znalazłem stronę której się radziła. To było komputerowe dobieranie fryzury.
pato.pl - przerabianie zdjęć
zdradzona.com.pl - test na zdradę
youcanrun
Rozbitek

Dał: 0 podziękowań
Otrzymał: 0 podziękowań

Re: Komputerowe dobieranie fryzury

Postprzez faranek22 29 lip 2010, o 20:31

faranek22
Rozbitek

Dał: 0 podziękowań
Otrzymał: 0 podziękowań